Jestem nowy jeśli chodzi o flash i na razie mam jedynie coś takiego z masą błędów, proszę o jakieś wskazówki, przykłady, cokolwiek...
Prezentacja, przesuwanie i łączenie obiektów etc.
Rozpoczęty przez rryk, 21 lut 2012 11:17
prezentacja przesuwanie laczenie obiekty
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 21 luty 2012 - 11:17
Tak jak w temacie chciałbym zrobić prezentacje we flashu, która poza standardowymi slajdami z tekstem miała by slajdy interaktywne tzn. chcę aby na jednym slajdzie mieć parę obiektów i trzeba je dopasować do odpowiednich rubryk coś w stylu mamy psa i musimy wrzucić go albo do worka o nazwie ssaki albo ptaki i gdy już wrzucimy, dobrze by było aby była opcja sprawdzenia, która zmieni kolor psa na czerwony gdy będzie w złym worku oraz ew funkcja popraw która automatycznie dopasuje zwierzęta zaś an drugim slajdzie chce aby połączyć (nie przesuwać) linią obrazek z psem z odpowiednim tekstem i też by się przydała funkcja sprawdzania(tym razem niech nie zmienia koloru psa a kolor linii)....
Jestem nowy jeśli chodzi o flash i na razie mam jedynie coś takiego z masą błędów, proszę o jakieś wskazówki, przykłady, cokolwiek...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych