No to tak

Stronka całkiem przyzwoita. Wszystko śmiga bezproblemowo.
Trochę mnie kolory, a właściwie szarości przytłaczanją, ale jak tak ma być to niech będzie
Z drobiazgów, które zauważyłem to:
1. Maska w scrolerze jest chyba min. za mała, bo obcina w niektórych miejscach po lewej litery.
2. Nie do końca wpasowany suwak w pasek (może by tak pasek też zaokrągić, żeby się dokładnie spasowało?).
3. Galeria (bardzo fajna - super pomysł, ale też chyba ukłon w stronę Ptimulki - "Kolorowe fale", "Ambitne oko", "Ukryte kwiatki"

i ... tu mały myk - trzecie zdjęcie trochę wychodzi i przebija (alpha), ale z drugiej strony jak się ją ściągnie osobno
i poszerzy, to jest ok.

4. Treść strony - ciekawy pomysł na wypełnienie - niegłupie teksty, ale trochę mało zdaniem mym o tym co robisz - portfolio to
pokazanie swej twórczości, a tu strasznie mało ... (pewnie wkrótce uzupełnisz - może o jakieś stronki ?)

5. A i jeszcze dźwięk rozwijania się podstron - miałem głośnik na 3/4 i dało mi po uszach tak,
że poskoczyłem na stołku - może go skoorelować (ten sam suwak na głośność) z muzyczką w tle i by taki "ostry" nie był.
6. W kontakcie nie pasuje mi niebieski kolor przycisku wysyłki do całości desingin'u.
7. Ważny punkt! Gdyby zrobił to ktoś inny - ok. Ale od Ciebie się przecież wymaga:) - trochę brakuje mi
tu jakiegoś elementu zaskoczenia po odpaleniu - wiem, że cosik wymyśisz
Za to m.in. podboa mi się wreście pokazany na stronkach w Gadzie Twój niestandardowy preloader - tak na marginesie ...
No i tyle:), ale mam dodatkowe pytanko - chodzi mi o ten notes - jak to zrobiłeś - LSO? (sprawdzę, ale już
teraz pytam) - masz jakiegoś gotowca? - przydało by mi się, bo pomysł fajny, a tak będę kombinować
przez x godzin

.
No i pyt. nr 2 - klawiatura (full qwerty, którą kiedyś w przykładach zrobiłeś - problem z pl - poprawiłeś ?.
Chcę wykorzystać, a wg starej wersji są małe błędy i też mi się nie chce nad tym ślęczeć - jak poprawiłeś to mała prośba:
Jak ci się chce to zapodaj w tamtym poście, jak nie trudno - pokombinuję).
Chyba też se strzelę jakieś portfolio
Pozdrowionka i byle tak dalej - znowu zapunktujesz
Użytkownik Mach-3 edytował ten post 06 luty 2012 - 22:23