Witam z powrotem po dłuższej nieobecności na forum. Co słychać? Widzę że trochę się pozmieniało na lepsze. Pozdrawiam wszystkich.
Witam z powrotem
Rozpoczęty przez 44cichy44, 16 sty 2012 11:39
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 styczeń 2012 - 11:39
Zapraszam - domofony, wideodomofony, radioodbiorniki, skrzynki pocztowe, skrzynki na listy z domofonem, telefony retro, radioodbiorniki retro i inne
Napisano 16 styczeń 2012 - 15:23
O, hejka, może dzięki Tobie forum zacznie bardziej żywo działać, bo ostatnio tak niemrawo w pewnym sensie ;D
Napisano 16 styczeń 2012 - 17:11
Użytkownik Ptimulka dnia 16 styczeń 2012 - 15:23 napisał
O, hejka, może dzięki Tobie forum zacznie bardziej żywo działać, bo ostatnio tak niemrawo w pewnym sensie ;D
No niestety Ptimulko - muszę się z Tobą NIE zgodzić. Fajna sprawa: 44cichy44 - że znowu działasz ...
Ale tak naprawdę Ty tu jesteś najmocniejsza - gorąca prośba o jeszcze więcej pomysłów i postów - ożyje !!!
No ... chyba, że 44cichy44 też coś powalczysz ....
.
PS.
Ostatnio drugi raz bawię się Twoim kodem z posta o stronce Feela i chyba cośik z tego wyjdzie.
Użytkownik Mach-3 edytował ten post 16 styczeń 2012 - 17:28
Napisano 17 styczeń 2012 - 12:41
Heyya, postaram się coś działąć ale najpierw musze sobie poprzypominac co nie co zarówno z flash-a, html i php ponieważ dawno nic nie działałem bo nie miałem czasu bo fizyczna tyrka (sami rozumiecie) - ja tu i tak chyba za dużo nie zdziałam ponieważ widzę pare osób które są motorem napędzającym te forum i są naprawdę dobre w tym co robią.
Zapraszam - domofony, wideodomofony, radioodbiorniki, skrzynki pocztowe, skrzynki na listy z domofonem, telefony retro, radioodbiorniki retro i inne
Napisano 19 styczeń 2012 - 17:12
Ostatnio ja wchodzę tu co dwa, trzy dni na pięć minut, a nie jak kiedyś co parę godzin i na długo, i i tak za każdym razem są maksymalnie jakieś 2, 3 nowe posty, więc smutno trochę ;( Jak dacie mi pomysł co mogę zrobić to spróbuję.
Napisano 27 styczeń 2012 - 21:38
Ja lubię CMS'y pisać w czym bądź to też możesz spróbować. Super zabawa.
Napisano 28 styczeń 2012 - 10:07
@kt1117, czekam z niecierpliwością na Twoje portfolio!
Napisano 28 styczeń 2012 - 10:19
Zrobiłem jednego CMS'a, teraz będę robił coś takiego, że wyskakują str. do klikania, filmy youtube do oglądania itd. i za to są pkt. a za pkt. można kupić sobie miejsce na liście tych wyskakujących str. dlatego narazie nie ma sensu portfolio robić, bo mało tego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych